belisol ramen
ramen en deuren antwerpen
HST MB-77HS Uf 14. Kera Ramen en Deuren levert en plaatst hoogst kwalitatief schrijnwerk aan zeer competitieve tarieven. Hoe gaan we te werk? De door ons gebruikte profielen beglazing en beslag zijn na grondig onderzoek en met de grootste zorg geselecteerd. Wij garanderen dat deze producten de beste prijs-kwaliteit verhouding hebben. De assemblage van ons schrijnwerk besteden wij uit aan een bedrijf met decennia lange ervaring. Onze plaatsingsdienst bestaat dan ook uit ervaren vakmannen die geen uitdaging uit de weg gaan. Hierdoor garanderen wij u schrijnwerk dat levenslang meegaat en zich na enkele jaren terugbetaalt.
dubbel glas
Kwadro Belisol Delen om te groeien Sterck Magazine.
Regio LIMBURG / ANTWERPEN. Eugène Patricia Alen Kwadro Belisol. Delen om te groeien. Eugène Alen bouwde met een eigen visie en een succesvolle franchiseformule het merk Belisol uit tot een hoofdrolspeler op de markt van ramen en deuren. Na België volgde Nederland en een deel van Frankrijk. De familiale groep richt nu haar pijlen op de verdere uitbouw van het merk Kwadro en de groei in Frankrijk. Met drie ondernemende dochters die mee aan de kar trekken is ook de opvolging binnen de groep verzekerd. Eugène Alen startte in 1977 samen met een vennoot in Brussel.
glas in lood
Is Belisol betrouwbaar.
Ramen en deuren 3 jaren geleden. Ik lees veel over de slechte service van Belisol. Zijn er mensen met goede ervaring met Belisol ramen? reageer Quote Privébericht Ik heb zelf een vraag Alle reacties. Laatste antwoord 1 2 Volgende. 0 thumb_up 1 comment Andere professioneel. Belisol is een betrouwbare firma. Dat wil niet zeggen dat ze foutloos zijn. De grote spelers in ramen deuren die veel investeren in hun goede naam zijn meestal betrouwbaar maar gezien hun grootte lees je natuurlijk meer klachten op het internet dan van een kleine firma. Indien je prijzen wil aftoetsen kan je via www.onlineramenwinkel.be een idee krijgen voor PVC.
professionele lening simulatie
BELISOL innoveert met nieuw aluminium profiel. HOLUX verenigt nieuwste technologien en innovaties-Belisol.
HOLUX verenigt nieuwste technologien en innovaties. Telefoon Email Voeg toe aan uw bibliotheek Bestanden bekijken 1. Met het oog op de steeds strengere eisen voor bouwers en verbouwers pakt Belgisch marktleider in ramen en deuren BELISOL uit met een aluminium nieuwkomer waarin alle jongste innovaties werden samengebald. Resultaat is een absolute uitblinker op het vlak van isolatie maar ook in levensduur veiligheid én esthetiek. Slank strak en elegant. Ongeveer 30% van de Belgen kiest voor aluminium ramen en de trend gaat opwaarts bij Belisol. De slanke profielen passen bij de hedendaagse architectuur met vaak grotere glasvlakken waarvoor het sterke aluminium beter geschikt is. Met Holux gaat Belisol nog een stap verder. Het profiel vormt één uiterst strak geheel dankzij enkele innovaties.
lit bois massif
Bent Van Looy is heel boos op Belisol Made in Limburg.
Kurt Meers 3 juni 2011. Bent Van Looy de zanger van Das Pop is héél boos op de Limburgse ramen en deurenleverancier Belisol. Volgens de bijna de slimste mens ter wereld heeft Belisol voor een reclamespot de intro van een liedje van Das Pop gepikt. De gelijkenis met de intro van zijn hit Never get enough is alvast frappant. Bent Van Looy twitterde zijn ongenoegen met een welgemeende F you Belisol en stelde dat ze hem wel hadden mogen betalen in plaats van te stelen. Het productiehuis TRS uit Brussel dat de spot voor Belisol maakte spreekt van puur toeval. Een speciaal ingehuurde componist zou het reclamedeuntje zelf verzonnen hebben.
plafonnier led
Belisol magazine.
Glazen deuren
Familie Alen De Rijkste Belgen.
Een extra winkel vraagt een investering van 75.000 euro aan Belisol en 150.000 euro aan de franchisenemer. Ondanks de moeilijke marktomstandigheden plaatst Belisol dagelijks bij 150 gezinnen ramen en deuren. Belisol heeft tot op vandaag nog geen verlies geleden maar ondervindt nu wel zware concurrentie uit Oost-Europa. In 2010 verwerft Atrya de marktleider in Frankrijk 50 procent in Belisol marktleider in België met een marktaandeel van 15 %. Op dat moment daalt het aandeel van Alen in zijn bedrijf van 70 procent naar 50 procent. Zijn twee andere partners stappen uit. In 2014 koopt Alen zijn Franse partner terug uit en verwerft hij opnieuw de volledige controle over het bedrijf.
pastorijstijl zwarte ramen
Ramen en deuren kozijnen en deuren duurzame energie Fenêtres châssis et portes Energies durables Belisol.
deuren thys
Concurrent haalt uit naar Belisol schaamteloze kopij Het Nieuwsblad.
Concurrent haalt uit naar Belisol schaamteloze kopij. 22/02/2016 om 1824 door tg Print Corrigeer. Beste vrienden van Belisol proficiat met jullie nieuwe website zo postte de baas van ramen en deuren Engels op Facebook. Sympathiek dat twee concurrenten elkaar zo steunen in tijden waarin voor elke klant wordt gevochten. Maar het was sarcastisch bedoeld. Om Belisol er op te wijzen dat ze bepaalde omschrijvingen schaamteloos hadden gekopieerd.
houten deuren prijzen
Belisol Ramen Deuren 2 jaar langer hoofdsponsor STVV.
Belisol Ramen Deuren 2 jaar langer hoofdsponsor. woensdag 24 maart 2010 A-Kern Belisol Ramen Deuren 2 jaar langer hoofdsponsor. Belisol is een Belgische firma met Limburgse roots die gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk in pvc aluminium en hout ramen deuren en aanvullende nevenproducten. In 1977 openden ze hun eerste showroom in Brussel en niet veel later een tweede in Hasselt. Vandaag telt de Belisol groep meer dan 70 toonzalen in België Nederland en Frankrijk en plaatsen ze dagelijks 650 ramen en deuren. Goed voor een jaaromzet van 92 mio euro groepsomzet. De Belisol groep stelt momenteel een 700-tal werknemers te werk. De hoofdzetel is gevestigd in Hasselt.
wat kosten nieuwe ramen
Belisol naar Frankrijk op eigen benen Nieuws KanaalZ.be.
Ilse De Winne Journalist. 03/07/15 om 1714 Bijgewerkt om 1714. Belisol specialist in ramen en deuren van pvc hout en aluminium heeft expansieplannen in Frankrijk. Bij ons heeft het 40 verkooppunten in Franrkijk moeten het er over drie jaar 50 worden dat is meer dan een verdubbeling. De Belisol-familie Alen gaat dat op eigen kracht doen want ze heeft het Franse Atrya dat de helft van de aandelen had uitgekocht. Belisol specialist in ramen en deuren van pvc hout en aluminium heeft expansieplannen in Frankrijk.
svedex deuren

Contacteer ons

Meer resultaten voor belisol ramen