Ramen Gent
Ramen Gent
HST MB-77HS Uf 14. Kera Ramen en Deuren levert en plaatst hoogst kwalitatief schrijnwerk aan zeer competitieve tarieven. Hoe gaan we te werk? De door ons gebruikte profielen beglazing en beslag zijn na grondig onderzoek en met de grootste zorg geselecteerd. Wij garanderen dat deze producten de beste prijs-kwaliteit verhouding hebben. De assemblage van ons schrijnwerk besteden wij uit aan een bedrijf met decennia lange ervaring. Onze plaatsingsdienst bestaat dan ook uit ervaren vakmannen die geen uitdaging uit de weg gaan. Hierdoor garanderen wij u schrijnwerk dat levenslang meegaat en zich na enkele jaren terugbetaalt.
glasraam
Ramen Serviceflats te Gent Studiebureau R. Boydens.
Ramen Serviceflats te Gent Studiebureau Boydens. Ramen Serviceflats te Gent. Totale kostprijs technische uitrusting: excl. Totale oppervlakte: 6.336 m. Aantal eenheden: 63 serviceflats. Aanvangsdatum studie: februari 2007. Einddatum werken: januari 2009. Coupure Rechts 178. Het gebouw Ramen was oorspronkelijk een kantoorgebouw dat omgebouwd is naar serviceflats.
Glazen deuren
houten ramen en deuren eigen fabricatie Gent Oostakker.
Bij Danël Stevens bent u zeker van een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding en een goede service. Verkiest u een vakman voor het timmerwerk aan uw woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een gratis prijsofferte! De specialist in houten ramen en deuren uit eigen fabricatie.
lenen met BKR
DURENARD Concept Store Gent DURENARD ramen deuren.
Elegant en karaktervol. Strak en onverwoestbaar. Duurzaam en makkelijk in onderhoud. Houten ramen gitaar. Elegant en karaktervol. ALU meuntour 126. Strak en onverwoestbaar. Duurzaam en makkelijk in onderhoud. Op maat van uw budget. U bent hier. DURENARD Concept Store Gent.
gite herault
Residentie Ramen en Poel Gent Referenties Renatex.
Residentie Ramen en Poel Gent. Residentie Ramen en Poel Gent. Residentie Ramen en Poel is immer een zogenaamde woonzorgzone, de omgeving wordt aangepast aan de fysieke en mentale evolutie van de bewoner en, kan de 50-plusser levenslang in zijn woning blijven.
administratie bijhouden zzp
Architectura Project Ramen in Gent Nollet Huyghe herstelt bestaande stedelijke structuur.
Daar hoorde ook het bureau Nollet Huyghe bij voor hun project Ramen in Gent, een multifunctioneel project dat behalve 10 rijwoningen ook een ondergrondse parkeergarage, 5 appartementen en een publieke sanitaire voorziening inhoudt. Bij de inplanting van de nieuwe bouwvolumes hebben Tomas Nollet en Hilde Huyghe getracht de bestaande stedelijke structuur te herstellen.
Ramen, Gent VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Voor een variatie in typologieën en gevelcomposities te krijgen, riepen Tomas Nollet en Hilde Huyghe hulp in van andere architecten, waaronder Tania Vandenbussche, Els Claessens, Jan De Muynck, Sabine Van Meerbeek en Karel Vandenhende. De in en uitrit van de parking bevindt zich op de hoek van Ramen en Brouwersstraat, ingesloten door de kantoorruimte. De circulatiezone naast de inrit en uitrit kijkt uit op de patio op het gelijkvloers. De parking die bestaat uit zes verdiepingen, opgebouwd uit een betonnen structuur. De voetgangercirculatie en de parkeerzones worden met mekaar verbonden door middel van een loopbrug, waarnaast vides ontstaan. Door het gebruik van vides wordt het natuurlijk licht diep binnenin de parking getrokken. De circulatiezone is bovendien voorzien van glazen gevel, wat de interactie tussen circulatiezone en parkeerzone beter maakt. Bron: deze projectbeschrijving is gebaseerd op de projecttekst van de architecten en een architectuurtekst van Valérie Becquart 3de bachelor architectuur van de Artesis Hogeschool. Tomas Nollet Hilde Huyghe. Jan De Muynck. Sabine Van Meerbeek. Parkeerbedrijf Stad Gent.
Premie-info Premiezoeker.
Meer informatie over Gent premie voor energiebesparende maatregelen periode 2014-2019 ramen Aanvraagformulier voor Gent premie voor energiebesparende maatregelen periode 2014-2019 ramen Mail voor meer informatie over Gent premie voor energiebesparende maatregelen periode 2014-2019 ramen naar energiecentrale@gent.be Controleer of je deze premie kan krijgen.
Gent ramen PVC of aluminium bij RAMA.
Deze website werd verder speciaal geoptimaliseerd voor ZOEKTERMEN zoals ramen PVC Gent, deuren aluminium, schrijnwerk Gent en hoogrendementsglas. Digitown Webdesign Gent realiseerde de website van www.ramaplus.be. Deze firma begeeft zich op de markt van pvc ramen en deuren, maar ook aluminium schrijnwerk.
Stalen ramen stalen poorten metaalschrijnwerk Nazareth.
Vraag meer informatie over ons vakkundig maatwerk in ramen en deuren! Metaalschrijnwerk en smeedijzeren ramen en deuren te Nazareth, Gent. You need at least Flash 9 on your pc to watch videos. Controleer uw versie. Ramen en deuren in siersmeedwerk.
Welkom bij Window-Systems.
Bent u op zoek naar een fabrikant van PVC ramen, hout of aluminium, deuren, rolluiken voor renovatie of nieuwbouw? Op zoek naar een serieuze partner, in uw buurt? U wilt geweldige producten, maar ook advies, een service te krijgen? Window Systems is gewijd aan uw tevredenheid. Zeeschipstraat 51 9000 Gent, België Tel: 32 09/278 97 12 Fax: 32 09/278 97 13 info@window-systems.be.

Contacteer ons

Resultaten voor Ramen Gent