deceuninck
Deceuninck Startpagina Facebook.
Learn how easy it is to install a Twinson Terrace from Deceuninck. Deceuninck est partenaire d'Isofinish, le concept d'isolation' ét de finition pour les façades extérieures par excellence. Avec Isofish vous isolez et vous finissez votre façade en 1 temps.
peeters ramen en deuren
Voordeelcheque Deceuninck ramen en deuren Winfera.
Tussenkomst van het VAPH. Voordeelcheque tot 300 euro van Deceuninck. Vanaf nu pakt Deceuninck uit met zijn vernieuwde cash-back actie. Alle particulieren die voor Zendowneo Premium ramen en/of deuren in kleur kiezen, krijgen vanaf 10 stuks maar liefst 300 terugbetaald.
Binnendeuren
Deceuninck produceert graag dicht bij de klant Corporate Banking KBC Bank Verzekering.
In 2015 speelde de onderneming in op de lage marktrente, de toegenomen appetijt bij het publiek voor bedrijfsobligaties en het herwonnen vertrouwen in Deceuninck, om een retailobligatie van 100 miljoen euro uit te geven, ideaal om projecten als Nevada te financieren.
autorijschool elmers
Deceuninck De Standaard.
12/05/2015 Deceuninck krikt de omzet fors op. De producent van PVC-ramen en deuren Deceuninck heeft in het eerste kwartaal de omzet 18 procent zien stijgen tot 136 miljoen euro. het bedrijf presteert zo beter dan verwacht. 26/02/2015 Belastingmeevaller voor Deceuninck.
uPVC windows and doors Deceuninck.
Deceuninck offers a wide range of PVC wall and ceiling panels in traditional or contemporary styles and a wide variety of colours, shapes and finishes. Visit your local Deceuninck website. Select your country. Visit your local Deceuninck website. Select your country.
Geld Beleggen Aandelen Detail Euronext Brussels BRU De Tijd.
@tony d.57 Ik ben het niet eens, Turkije en Rusland is een gevaar en, ben niet zeker van de verenigde staten.daarom heb ik de helft al verkocht.en instap andere aandelen. Deceuninck beweeg al een jaar niet positief op de beurs.
DECEUNINCK Deschacht.
Dankzij zijn belangrijkste extrusietechnologieën voor PVC en het gepatenteerde Twinson-materiaal, kan Deceuninck innovatieve bouwoplossingen bedenken voor ramen, deuren, luiken, buitentoepassingen, gevelbekleding, dakrandbekleding en binnenhuisdecoratie. De oplossingen die Deceuninck voorstelt, vormen het perfecte antwoord op de marktbehoeften en verwachtingen, worden gekenmerkt door een elegant en duurzaam design en laten een minimale ecologische voetafdruk achter.
Francis Van Eeckhout nu officieel CEO Deceuninck Made in West-Vlaanderen.
Francis Van Eeckhout nu officieel CEO Deceuninck. Karel Cambien 12 mei 2016. Referentie-aandeelhouder Francis Van Eeckhout, sinds 1 maart interimtopman van Deceuninck, is definitief benoemd tot CEO. Dat heeft de producent van pvc-bouwprofielen bekendgemaakt naar aanleiding van de publicatie van de kwartaalresultaten.
Ramen en deuren in duurzaam PVC Deceuninck NV.
Deceuninck lanceert Decalu en Tunal. Met Decalu en Tunal biedt Deceuninck sinds kort twee nieuwe productreeksen aan. Deceuninck Decalu zijn aluminium ramen en deuren, Deceuninck Tunal zijn ventilatie, zonwering en geveloplossingen. Daarnaast lanceerden we ook de Aluroc-kleurencollectie voor beide nieuwe oplossingen.
Familie Deceuninck De Rijkste Belgen.
Het is duidelijk dat het bedrijf nog troeven bezit. Deceuninck is marktleider in België, Frankrijk en Turkije. Na de overname in 2014 van het bedrijf Pimas is Turkije met 30 procent van de omzet de belangrijkste markt voor Deceuninck geworden.

Contacteer ons

Op zoek naar deceuninck?