verona antwerpen
Verona Antwerpen.
Verona is een Italiaans restaurant in Antwerpen. Je wordt er bediend door echte Italianen en tijdens het eten heb je een mooi zicht op de Kathedraal. Je kan hier zowel traditionele gerechten eten zoals pasta en pizza maar ook echte Italiaanse vis en vleesgerechten. Verona is alle dagen open.
veranda antwerpen
Italiaans restaurant Verona Antwerpen.
Cars
Verona, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurants voor late trek in Antwerpen. Restaurants voor speciale gelegenheden in Antwerpen. Romantische restaurants in Antwerpen. Alle dingen om te doen in Antwerpen. Activiteiten in de omgeving van Verona. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
Cars
Homepage Verona.
Hot news: Verona wordt sponsor van het nieuwe Veldrijden team van Bart Wellens. Officiële opening hypermoderne Aluminiumproductie in Booischot. Van a tot z hebben we een goed gevoel gehad bij Verona. Onze verkoper gaf meteen vertrouwen en was erg duidelijk bij de offertes, goede communicatie in de meetstaat en bij de planning, en een zeer propere uitvoering.
Ramen
Verona, Antwerpen PocketResto.
In de buurt van restaurant Verona. Restaurant Roji Sushi, Antwerpen. op 10 m van Verona. Restaurant Zaowang, Antwerpen. op 10 m van Verona. Restaurant Grand Café De Rooden Hoed, Antwerpen. op 20 m van Verona. Restaurant Hippo Pasta Vino, Antwerpen.
Verona, Antwerpen Tel: 032268. Pizza's' goudengids.be.
10 december 2009. We zijn met de collega's' gaan eten in Verona, een Italiaans restaurant vlakbij de Grote Markt van Antwerpen. Dus dan weet je al dat er geen parking is althans niet gratis: Ik had de tagliatelle diabolique besteld en mijn buurvrouw ook.
restaurant Verona, 2000 Antwerpen Lekker in de buurt.
geef restaurant Verona in 2000 Antwerpen 1 ster. geef restaurant Verona in 2000 Antwerpen 2 sterren. geef restaurant Verona in 2000 Antwerpen 3 sterren. geef restaurant Verona in 2000 Antwerpen 4 sterren. geef restaurant Verona in 2000 Antwerpen 5 sterren.
Goedkope Vluchten Verona Antwerpen Destinia. Bel op het telefoonnummer van onze klantendienst. Reisbureau hotels, vluchten, flats Destinia. Nederlands. Afsluiten. Nederlands. Confianza Online. Paypal.
Vluchten Verona Antwerpen vlieg van Verona naar Antwerpen tegen de beste marktprijzen. Vluchten van Verona Verona naar Antwerpen Antwerpen-Deurne met Destinia. Om beschikbaarheid te zoeken en uw vlucht te reserveren Verona Antwerpen kijkt u naar het kader hierboven en selecteer een vertrekdatum en de datum van terugkeer wanneer u dit wenst.
Verona Italiaans Restaurant Antwerpen Yozo.
Het uploaden kan even duren afhankelijk van het formaat van de foto. antwerpen restaurant italiaans Verona. Oude Koornmarkt 28. 32 3 226 86 22. Voor een lekkere pasta of iets anders uit de Italiaanse keuken moet u zeker Verona eens binnenspringen.
Verona Italiaanse keuken 2000 Antwerpen stad.
LEKKEERR ik heb 2 maanden geleden bij verona geweest en eten was heel lekker en ober was heel vrindelijk en hij spreek goed vlaams en italiaans echt te italiaanse sfeer ik ga zeker terug bij verona. een van de beste restorant van de antwerpen.

Contacteer ons

Op zoek naar verona antwerpen?